divendres, 11 d’agost del 2017

SANT MIQUEL I SANT MARTÍ DEL CORB

Cantoni, 9 d’Agost de 2017

Sant Miquel del Corb
Una caminadeta molt curteta pel cor de la Garrotxa, encara que s’hi poden fer quantitat de variants de totes mides, nosaltres avui fèiem una sortida amb moto, però no hem pogut evitar anar a visitar dues ermites a la serra del corb, dues ermites romàniques precioses al bell mig del bosc, una passada !!

Boscos de Faig, es la Garrotxa !!
L'Antiga

Total, des de la carretera C-152, en direcció Olot i just passades les Preses trobareu un trencant a ma dreta que diu Ermites del Corb, just al final del polígon industrial Pladavall, just passat el Km. 46, el preneu i a 300 metres preneu un trencant a ma esquerra que us porta cap a les ermites, ja està indicat. A 2,3 km seguint la carretereta trobareu un trencant a ma dreta que porta a la casa de l’Antiga, podeu deixar el cotxe on pugueu, als masovers de la casa, uns neorurals, no els hi agrada gaire que el deixeu a la casa, depèn de les ganes de caminar el podeu deixar més lluny o més a prop.
Des de l’Antiga hi ha 15 minuts fins a Sant Miquel del Corb, després cal tornar a l’Antiga per anar a la de Sant Martí del Corb, 10 minuts des de l’Antiga. No sabria quina triar com a més bonica, les dues son una passada.


Interior de Sant Miquel
A la porta de Sant Miquel
Sant Martí del Corb
 

Per aquesta zona hi ha multitud de passejades, us aniré explicant sortides de tot tipus, però ja ho veieu, avui una de molt tranquil·la, gaudiu de la natura i que no es noti que hi heu passat. 
Per rematar-ho una visita a Santa Pau que sempre s'ho mereix, ja us he explicat altres vegades que caminar m'encanta, però les dues rodes, amb motor o sense també, sigueu prudents !!!

Santa Pau