dissabte, 31 de desembre del 2011

MENS SANA IN CORPORE SANO


31 de desembre de 2011

El 2011 ha estat un any increïble, de una duresa insospitada, estic convençut que els que practiquem regularment esport de fons, com ara bicicleta, muntanya, córrer, etc., esports que requereixen resistència física, però especialment mental, podem aguantar millor les situacions de gran estrès, que no vol dir saber solucionar-les amb més dignitat.
Avui he fet el darrer entrenament de l'any, amb això he superat els 8.000 km damunt la bicicleta, no ha sigut fàcil, ha calgut constància i gens de mandra, penseu que he entrenat, corrent, nedant, fent muntanya o pedalant 204 dels 365 dies de l'any 2011, un 56% dels dies he suat la samarreta.

He pedalat amb bons amics
Amb calor .....
..... amb fred ....
  El cert és que m'he trobat bé i no he tingut cap lesió que m'hagi impedit entrenar, el que no vol dir que no m'hagi fet mal res, els que feu esport ja teniu clar que sempre fa mal alguna cosa, però un cop escalfat el cos solen desaparèixer les molèsties i tot va rodó.

..... he caminat amb la familia ......
..... per indrets molt bonics ......
.... amb bons amics ....
.... i amb els profesionals de sempre .....
............
....... sempre aprenent, magnífic !!
Total, un magnífic any d'activitat física, dins un any molt dur a nivell de feina, els pobres desgraciats que tenim empresa les estem passant canutes, però no ens els acabaran, RESISTIREM !!.

BON ANY 2012 A TOTHOM !!!!!