dijous, 10 de gener del 2013

PUIG DE LES AGULLES (848 m.)

10 de Gener de 2013

Sense parar de fer cims comarcals i disfrutant de cada una de les comarques que visitava, el 24 de Maig de 2009, vaig anar a l'Alt Penedès a pujar el seu cim culminant, el Puig de les Agulles, una caminadeta curteta sortint del coll de Carbons.
Anirem fins a la Llacuna, sortirem per la BP2121, a 4,5 km. desde la Llacuna agafem un trencant a ma esquerra, en una rotonda amb un retol que diu Pontons, per una carrertereta estreta portarà fins el coll de Carbons en dos kilòmetres, on deixarem el cotxe.

Es veu Montserrat desde el cim !!
 A ma esquerra surt una pista de terra per on començarem a caminar, just al primer revolt deixem la pista i seguim pel bosc per una mena de llom pel mig de garrics, en 10 minuts serem al cim, arrodonit i plè de matolls, just en una punta hi ha una fita que ens indica el cim.
Veiem Pontons cap al Sud i Montserrat, però quasi bé res més, el cim està molt enboscat. Es una caminadeta de no res, però s'ha de pujar per complir amb l'objectiu dels 41 cims comarcals de Catalunya, aquest va ser el 22, encara en calia fer una pila més.
La baixada pel mateix camí, en 10 minuts més al cotxe i cap a casa !!

Mes vistes desde el cim
Soc al cim
La fita del cim, al damunt el llibre del Jordi López
Anar omplint les comarques !!