dissabte, 20 de febrer del 2021

AL COR DE LES GUILLERIES (16 DE 20)

 

Cantoni, 20 de Febrer de 2021

TAVERTET

EL PUIG DEL FAR

Tan al Ramon com a mi ens agrada fer descobertes per zones feréstegues, avui no era pas aquest el pla, però hem intentat una circular al cor de les Guilleries cap a la banda de Querós i Montdois, han vingut amb nosaltres la Carme, la Quima i la Laia, filla del Ramon, una gran caminadora. L’hem tancat, però hem quedat ben esgarrinxats.

MOLT I MOLT BONA COMPANYIA AVUI

Si voleu saber perquè en diuen les Guilleries  aneu a fer-hi una caminada i ho entendreu, boscos molt tancats i de mal caminar, grans barrancs i torrenteres que son fantàstics si t’orientes be i no tens por de perdre’t, al final hem caminat prop de quatre hores ben repiconades, hem estat en racons perduts de les Guilleries on no passa mai ningú, però com be podreu entendre no us penjo res més que unes fotos, es una circular massa emboscada i perdedora, no voldria pas que us perdéssiu per aquestes magnífiques Guilleries.

SUSQUEDA

El premi final ha estat un dinar meravellós a Cal Ignasi de Cantonigròs, restaurant del que ja us he parlat altres vegades en aquest blog. Un deu !!!

PREMI FINAL