dissabte, 12 de juny del 2021

SALT DEL ROURE I SANT MATEU

 

Cantoni, 12 de Juny de 2021

Salt del Roure


Avui una de fàcil, per fer amb família, sense dificultats i curta. Anirem a l’ermita de Sant Mateu i al salt del Roure, prop de Joanetes.

APROXIMACIÓ:

Cal anar fins a Joanetes a la Vall den Bas, allà seguiu la carretera que va cap el coll de Barcons (GIV-5273) fins a la casa de la Carrera, que queda a l’esquerra, ran mateix de la carretera. Just a l’entrada de la casa hi ha una pista emporlanada amb una cadena per aquí anirem.

Punt de partida


Després de la caminada nosaltres hem dinat a la Fonda Barris a Joanetes (tel. 972 69 00 64), força be.

RUTA:

Seguim la pista emporlanada 500 m., just abans de passar el pont de la riera de Joanetes hi ha un sender a la dreta indicat com a Sant Mateu, Salt del Roure.




Feu 100 m. en direcció Oest i passeu la riera, anireu sempre riera amunt per un bonic sender deixant-la sempre a la vostra dreta.

200 metres riera amunt trobareu la bonica ermita de Sant Mateu, seguiu sender amunt, sempre amb la riera a la vostre dreta.

L'ermita de Sant Mateu




I anem a parar a la bonica balma i Salt del Roure, preciós i ben  altiu al mig del bosc. Hi estem una bona estona gaudint-ne. Avui anem en Ramon i la Carme, tenim la sort de gaudir de la companyia de la Isabel, la Quima i jo.






Tornem pel mateix camí, tot plegat, anar i tornar una horeta amb tranquil·litat, aneu-hi que us agradarà segur.

I com sempre us dic, camineu amb calma, sigueu prudents, que no es noti per on heu passat i si camineu sovint federeu-vos.

1 comentari:

Josep Mª Ordeig Mata ha dit...

Una passada !!