dimarts, 14 d’agost del 2012

SANT MIQUEL DE CASTELLÓ (953 m.)

14 d'Agost de 2012

Continuem al Collsacabra, a la comarca d'Osona, avui us proposo una caminada fàcil a un mirador sobre la Garrotxa de primera categoria, Sant Miquel de Castelló.
Per la C-153, passat Cantonigrós i Rupit, seguint en direcció Olot, just després del km 34, en un revolt a dretes hi ha un trencant a ma esquerra que porta a Falgars, l'agafeu i seguiu per la pista asfaltada passant per la casa del Coll, Pujolriu i finalment la Coromina, una mica més enllà de la Coromina la pista ja es de terra i una mica més avall hi ha una cadena que tanca la pista que baixa cap a la Vall d'en Bas. En aquest punt deixeu el cotxe i veureu un indicador que ens conduirà cap a Sant Miquel de Castelló, surt a ma esquerra de la pista, marxant pel bell mig dels prats.

Sant Miquel de Castelló
Més a prop....
El camí es clar i no te cap perdua, hi ha les marques blanques i vermelles del GR-2, passareu prop de la casa de la Batllia i ja als peus de Sant Miquel per la casa abandonada de Pibernat, poc després de la casa hi ha una font a l'esquerra del camí, fins a Pibernat anireu pels prat a plè Sol, per tan eviteu les hores de més calor a l'estiu i sobretot porteu aigua i barrets, desde Pibernat ja anireu per una zona més ombrívola fins a l'ermita. En total 45 minutets de cómoda marxa, que podeu fer a qualsevol edat i época.

Passant per l'ombra, la Quima i la Mia
Al cim val la pena badar, el Joan Aurich, bon amic !!
Un cop a l'ermita, val la pena gaudir de la vista, que és molta i bonica, el Bessagoda, ,a Mare de Déu del Mont, on Verdaguer va escriure el Canigó, Rocacorba, la Garrotxa als nostres peus, un autèntic espectacle .......

La Garrotxa als nostres peus.
Amb el Joan Aurich i el meu germà Ramon.
La tornada pel mateix camí, per tan matinal de 2:30 - 3:00 h. en total, bona caminada per agafar gana per dinar !!!!