dilluns, 10 de desembre del 2018

TURÓ DE TAGAMANENT


Gurb, 10 de Desembre de 2018



Avui caminarem poc, però gaudirem de una zona preciosa i de un restaurant molt especial, també cal temps per gaudir de la bona cuina, de proximitat i ecològica.

Amb l’excusa de sortir a caminar amb la Quima, el Ramon i la Carme hem tingut una magnífica experiència al Bellver, restaurant situat als peus del turó de Tagamanent a les portes del Pla de la Calma.

Per anar-hi es poden fer grans caminades o grans pedalades, com hem fet en altres ocasions des de Collformic, des de Tagamanent, etc., avui nosaltres ens hem limitat a pujar el Turó de Tagamanent des de l’aparcament del Bellver, 15-20 minutets de caminada tranquil·la.



Per anar-hi teniu d’anar fins a Tagamanent a la C-17, just a la gasolinera hi ha una pista asfaltada, estretona i que puja ben decidida fins a la casa de Bellver, 7 km des de Tagamanent, no te cap dificultat ni pèrdua possible, per tan us plantareu a l’aparcament sense problemes.

Del mateix aparcament reculeu uns centenars de metres fins al sender molt ben indicat que puja fins al Turó de Tagamanent, amb una vista a 360º esplendorosa, veiem el Vallès als nostres peus, Montserrat, la Mola, els cingles del Bertí, la Plana de Vic al mig de un mar de boira, el meu estimat Pirineu, el Mar i fins i tot Collserola, una passada !!.





De baixada ens dirigim al Bellver a dinar i a fe de Déu que hi tornarem, ens ha agradat molt, tan el tracte, ho porta l'Elisenda, com el projecta, com el menjar. Sobretot truqueu per reservar, ja us hi poso un enllaç a la seva web.